Iterio en av Europas Bästa Arbetsplatser 2018

PressmeddelandeJun 18, 2018

Dela med någon

Dela i sociala medier

Den 14 juni publicerades listan Europas Bästa Arbetsplatser 2018 av Great Place To Work där Iterio placerade sig på plats 11 i kategorin medelstora organisationer.

- Vi är fantastiskt stolta och glada över vår placering i Europatävlingen. Ett kvitto på att vi tillsammans skapat en kultur och har värderingar där våra medarbetare trivs och utvecklas, säger Jonas Jonsson, VD på Iterio.

Resultatet bygger på feedback från anställda, information om arbetsgivarerbjudande och kultur från seniora ledare. Listan identifierar de organisationer som har bäst beredskap att skapa goda resultat och en lönsam verksamhet.

Även i år briljerade Sverige med goda resultat, 22 svenska företag och organisationer har rankats bland de bästa arbetsplatserna i Europa bland över 2800 företag som deltog. Detta gör Sverige till en av de mest välrepresenterade nationerna på Great Place to Works europeiska rankningslista.

Iterio bland topp-5 på listan för Sveriges Bästa Arbetsplatser
Tidigare i år utsågs Iterio för fjärde året i rad till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser och placerade sig på plats 4 i kategorin medelstora organisationer. Detta är Iterios bästa placering hittills.

En sju-åring med flera hundra års erfarenhet
Iterio är ett ungt företag som vuxit i snabb takt sedan starten 2011. I snitt rekryteras en ny medarbetare i månaden och att bevara företagskulturen i en snabbt växande organisation handlar mycket om gruppdynamik. Iterio värdesätter stolthet och att jobbet ska vara roligt.

Om Europas Bästa Arbetsplatser
Varje år genomför Great Place to Work® en världsomspännande arbetsplatsstudie och utvärderar kvalitén på tusentals arbetsplatser från två perspektiv. I Europa deltar flera hundra organisationer och de bästa har möjlighet att vinna en kvalitetsutmärkelse.

Se hela listan på greatplacetowork.se


Kontaktpersoner
Jonas Jonsson, VD, 070-979 92 01 jonas.jonsson@iterio.se
Gunilla Brogren, Regionchef Stockholm, 070-979 92 10, gunilla.brogren@iterio.se

Företagsinformation
Iterio är konsulter inom samhällsplanering och samhällsbyggnad. Vi hjälper kunder med projektledning, projekteringsledning och datasamordning. Våra teknikspecialister jobbar i alla skeenden inom geoteknik, miljö och trafik. Iterio startades 2011 och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Idag är vi precis över 80 anställda.

www.iterio.se

Iterio är ett konsultföretag inom samhällsbyggnad och samhällsplanering. Tack vare lång erfarenhet och unika kunskaper kan företaget hjälpa dig med allt från projektledning, projekteringsledning, projektsamordning och datasamordning till IT-administration och ritnings- eller dokumenthantering.

När det gäller specialiserad teknikkompetens har Iterio några av landets främsta experter inom bland annat trafik, geoteknik och miljö.

Bifogade filer

Taggar

Relaterade nyheter