Iterio firar jämställdhet

PressmeddelandeMar 08, 2019

Dela med någon

Dela i sociala medier

På internationella kvinnodagen vill vi inte bara fira alla fantastiskt kvinnor vi har på Iterio utan framförallt vill vi passa på att fira att vi antagligen är branschens mest jämställda bolag!

Varför är det då så bra att vara jämställd kan man fråga sig? 

-Min bestämda uppfattning är att de flesta företag och grupperingar presterar som allra bäst när dynamiken är som störst. Att vara jämställda i antal kvinnor och män är givetvis en viktig pusselbit men det är lika viktigt med en blandning av åldrar, personligheter, etnicitet, erfarenhet mm för att skapa den bästa arbetsplatsen. På många sätt är vi bra på detta men det finns alltid saker vi kan bli bättre på, säger Gunilla Brogren, regionchef Iterio Stockholm.

-Idag firar vi på Iterio att vi är 50/50 kvinnor och män!, avslutar Gunilla Brogren.

Iterio är ett konsultföretag inom samhällsbyggnad och samhällsplanering. Tack vare lång erfarenhet och unika kunskaper kan företaget hjälpa dig med allt från projektledning, projekteringsledning, projektsamordning och datasamordning till IT-administration och ritnings- eller dokumenthantering.

När det gäller specialiserad teknikkompetens har Iterio några av landets främsta experter inom bland annat trafik, geoteknik och miljö.

Bifogade filer

Taggar

Relaterade nyheter