Teknikstöd trafik inom Program Slussen

PressmeddelandeSep 02, 2014

Dela med någon

Dela i sociala medier

Iterios Linda Lundberg har tagit hem uppdraget som teknikstöd trafik för Trafikförvaltningen inom Program Slussen. ”Det innebär att jag ska säkerställa att kollektivtrafiken fungerar under byggtiden”, berättar hon.

Program Slussen är ett stort projekt som omfattar ombyggnation av Slussen (stadens projekt), upprustningen av Söderströmsbroarna (tunnelbanebroarna mellan Slussen och Gamla Stan), upprustning Saltsjöbanan och förlängningen av Tvärbanan till Sickla.

I projektet kommer Linda Lundberg samordna Trafikförvaltningens linjeorganisations kravställning och säkerställa funktion och kvalitet för provisoriska lösningar. ”Jag kommer även, tillsammans med programmets kommunikatör, att planera informationsinsatser inför och under byggtiden och samordna planering av linjeomläggningar med trafikoperatörerna”, fortsätter hon. I uppdraget ingår också att ta fram underlagsrapporter och utredningar.

”Det är alltid kul när våra konsulter tar hem uppdrag”, säger Gunilla Brogren, affärsområdeschef Trafik på Iterio. ”Speciellt när det är den här typen av omfattande projekt som är utvecklande för både individen och företaget”, fortsätter hon.

Projekt Program Slussen sträcker sig till december 2016.


Bildkälla: Foster + Partners 2014


Iterio är ett konsultföretag inom samhällsbyggnad och samhällsplanering. Tack vare lång erfarenhet och unika kunskaper kan företaget hjälpa dig med allt från projektledning, projekteringsledning, projektsamordning och datasamordning till IT-administration och ritnings- eller dokumenthantering.

När det gäller specialiserad teknikkompetens har Iterio några av landets främsta experter inom bland annat trafik, geoteknik och miljö.

Bifogade filer

Taggar

Relaterade nyheter