ITS

Heltäckande kunskap inom vägtrafiksystem

Connecta med oss

Inom ITS har vi på Iterio landets bästa kompetens inom vägtrafiksystem. Vi hjälper våra kunder att underhålla och förbättra tekniska system och trafiklösningar.

Vi har en heltäckande kunskap inom ITS, trafikledning, trafikstyrning och trafiklösningar för störningshantering. Vi kan jobba i alla faser av ett projekt, från idéskisser till att sätta upp program- och systemhandlingar, ta fram kravspecifikationer eller stötta med experthjälp under genomförande, tester och valideringar.

Iterio har för femte året i rad placerat sig på topplistan över Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work. Iterio placerade sig i årets ranking på femte plats i kategorin medelstora organisationer i Sverige och på plats 12 bland Europas bästa arbetsplatser.

Iterio vald som en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser

Vår ITS-grupp består av specialister med gedigen erfarenhet från både konsult- och beställarsidan. Vår inriktning är aktiv trafikstyrning och analys för ökad kapacitet, ökad säkerhet och bättre miljö. Vi arbetar med strategisk ITS i större infrastrukturprojekt. Bland våra uppdragsgivare hittar du främst Trafikverket och större städer. Vi arbetar både lokalt och nationellt med utgångspunkt från Göteborg och Stockholm.

Utvalda projekt

31 mars, 2020

Kistagrenen

Region Stockholm bygger ut Tvärbanan Kistagrenen från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund.
4 februari, 2020

Marieholmsförbindelsen

Två nya förbindelser över och under Göta älv ska byggas i Göteborg. Marieholmstunneln kommer gå under Göta älv och Marieholmsbron över.