Iterio startar upp miljö i Göteborg

PressmeddelandeSep 18, 2014

Dela med någon

Dela i sociala medier

Nu har vi startat upp Miljö i Göteborg! Först in är Jonas Petersson som har bred miljökompetens och mångårig erfarenhet som miljöansvarig i stora infrastrukturprojekt och som uppdragsledare för miljökonsekvensbeskrivningar i plan- och infrastrukturprojekt. 

Jonas kommer närmast från Tyréns där han arbetat som miljökonsult. Innan dess har han bl.a. arbetat som kommunekolog och på Vägverket Konsult (senare Vectura). Jonas har också stor erfarenhet inom tillståndsansökningar för vattenverksamhet och Natura 2000 samt miljöprogram och miljöuppföljning. 

”Vi är väldigt stolta över att Jonas valt Iterio. Sen är vi också otroligt glada att få starta upp en miljögrupp även i Göteborg” säger Pernilla Troberg, affärsområdeschef Iterio Miljö.

Iterio är ett konsultföretag inom samhällsbyggnad och samhällsplanering. Tack vare lång erfarenhet och unika kunskaper kan företaget hjälpa dig med allt från projektledning, projekteringsledning, projektsamordning och datasamordning till IT-administration och ritnings- eller dokumenthantering.

När det gäller specialiserad teknikkompetens har Iterio några av landets främsta experter inom bland annat trafik, geoteknik och miljö.

Bifogade filer

Taggar

Relaterade nyheter