Iterio rekryterar erfaren projektledare från Stockholms stad

NyheterNov 09, 2021

Dela med någon

Dela i sociala medier

I Stockholm pågår många stora infrastrukturprojekt och Iterio är involverade i flera av dem. Stora projekt involverar en mängd olika aktörer som ska samverka och för det krävs en engagerad och kompetent projektledning. Iterio har därför rekryterat Lotta Johansson som senior projektledare.

”Det känns väldigt roligt att Lotta börjat hos oss på Iterio, vi ser att med Lotta ombord kan vi bredda våra uppdrag inom projektstöd ytterligare, framförallt inom kommunala exploateringsprojekt, säger Magnus Ruuth, ansvarig för affärsområdet projektstöd i Stockholm på Iterio.”

Lotta kommer närmast från Stockholms Stad, trafikkontoret och har en bred erfarenhet av projektledningsfrågor från projektens olika skeden. På Iterio kommer Lotta att arbeta med projektledning och projekteringsledning inom våra kunders projekt.

”Det känns jättekul att vara på plats på Iterio. Jag valde att börja här för att värdegrunden på Iterio stämmer bra med vad jag uppskattar hos en arbetsgivare. På Iterio finns fokus på trivsel, tillit och stolthet för det som utförs tillsammans och detta tycker jag kännetecknar en bra arbetsplats, säger Lotta.”


Kontakt:

Liselotte Johansson | Projektledare | 072-593 36 32| liselotte.johansson@iterio.se

Magnus Ruuth | Chef Projektstöd | 070-979 92 59| magnus.ruuth@iterio.se


Iterio är ett konsultföretag inom samhällsbyggnad och samhällsplanering. Tack vare lång erfarenhet och unika kunskaper kan företaget hjälpa dig med allt från projektledning, projekteringsledning, projektsamordning och datasamordning till IT-administration och ritnings- eller dokumenthantering.

När det gäller specialiserad teknikkompetens har Iterio några av landets främsta experter inom bland annat trafik, geoteknik och miljö.

Bifogade filer

Taggar

Relaterade nyheter