Iterio vald som en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser

PressmeddelandeJun 07, 2019

Dela med någon

Dela i sociala medier

Iterio har för femte året i rad placerat sig på topplistan över Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work. Iterio placerade sig i årets ranking på femte plats i kategorin medelstora organisationer i Sverige och på plats 12 bland Europas bästa arbetsplatser.

Vi är givetvis oerhört glada och stolta över att ha placerat oss bland Sveriges och Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work. Konkurrensen är särskilt tuff bland medelstora bolag, kategorin där vi deltar, vilket gör oss extra stolta. Men viktigare för oss är att vi trots en hög tillväxt och att vi fått nya ägare har lyckats förmedla våra enkla och tydliga värderingar som skapar den transparens som vi ser är nyckeln till att behålla nöjda medarbetare, säger Jonas Jonsson, vd för Iterio.

Sveriges bästa arbetsplatser presenterades den 27 mars och den 5 juni arrangerades galan Great Place To Work European Awards & Conference i Stockholm där Europas bästa arbetsplatser presenterades. 

Det är tydligare än någonsin hur avgörande tillit är för att lyckas som organisation. Framför allt är det viktigt just nu, när många kanske väntar lite tuffare tider. I Sverige är vi på många sätt bättre rustade, eftersom många organisationer har förstått vikten av att göra engagemang till en strategisk fråga för ledningen säger Maria Grudén, VD Great Place to Work® Sverige.

Ett gediget och långsiktigt arbete bakom resultatet Great Place To Work utvärderar och utser Sveriges och Europas bästa arbetsplatser i olika kategorier baserat på organisationsstorlek. Utvärderingen bygger dels på medarbetarnas upplevelse av arbetsplatskulturen, som mäts med hjälp av en medarbetarundersökning. Och dels genomför man en kulturprofilering som utgör underlag i utvärderingen. Det är en berättelse om organisationens insats för att skapa en riktigt bra arbetsplats.

Framför allt har vi sedan bolaget startade 2011 jobbat för att alla medarbetare ska känna sig stöttade i sina uppdrag, men vi har också jobbat med att lyfta fram hur viktig individen är för närmsta arbetsgruppen och för företaget i stort, berättar Jonas Jonsson. Det har gett resultat och det är förstås glädjande att årets placering återigen blir ett kvitto på att det arbetet lönar sig.


Kontaktpersoner

Jonas Jonsson | vd | 070-979 92 01 | jonas.jonsson@iterio.se

Magnus Ruuth | Chef Projektstöd | 070-979 92 59 | magnus.ruuth@iterio.se

Iterio är ett konsultföretag inom samhällsbyggnad och samhällsplanering. Tack vare lång erfarenhet och unika kunskaper kan företaget hjälpa dig med allt från projektledning, projekteringsledning, projektsamordning och datasamordning till IT-administration och ritnings- eller dokumenthantering.

När det gäller specialiserad teknikkompetens har Iterio några av landets främsta experter inom bland annat trafik, geoteknik och miljö.

Bifogade filer

Taggar

Relaterade nyheter