Anders Ström ser fram emot att arbeta med trafiksimulering på Iterio

NyheterMay 23, 2018

Dela med någon

Dela i sociala medier

Anders Ström började på Iterio Trafik i april. På Iterio kommer Anders huvudsakligen arbeta med trafikanalys i form av bland annat mikrosimulering och framtagande av trafikprognoser.

Senast kommer Anders från Upplands Väsby kommun där han arbetade som trafikplanerare med detaljplaner och planprogram samt framtagande av strategiska dokument.

– Jag tog min examen år 2016 från Linköpings Universitet där jag läste till civilingenjör i kommunikation, transport och samhälle. Många av mina kurser har varit inriktade på kvantitativ logistik och optimering, men jag har även läst kurser som introducerat mig till olika trafiksimuleringsverktyg som jag ser fram emot att arbeta med framöver.

Välkommen till oss, Anders!

Iterio är ett konsultföretag inom samhällsbyggnad och samhällsplanering. Tack vare lång erfarenhet och unika kunskaper kan företaget hjälpa dig med allt från projektledning, projekteringsledning, projektsamordning och datasamordning till IT-administration och ritnings- eller dokumenthantering.

När det gäller specialiserad teknikkompetens har Iterio några av landets främsta experter inom bland annat trafik, geoteknik och miljö.

Bifogade filer

Taggar

Relaterade nyheter