Christoffer Kindlund ny på Iterio Projektstöd Göteborg

NyheterSep 06, 2017

Dela med någon

Dela i sociala medier

Christoffer Kindlund började på Iterio Projektstöd i Göteborg i september och kommer närmast från Hifab AB Göteborg där han arbetade som projekt-, projekterings- och byggledare samt VVS-besiktningsman.

Christoffer är utbildad Installationsingenjör på Installatörernas utbildningscentrum i Katrineholm (IUC). Efter avslutad utbildning arbetade han som VVS-ingenjör i ca 9 år och sadlade därefter om till projektledare fastighet.

Kunder som Christoffer tidigare utfört uppdrag för är bl.a. Lokalförvaltningen Göteborgs stad, Poseidon bostäder, Bostadsbolaget, Älvstranden utveckling AB, Lindome Centrumfastigheter, Göteborgslokaler med flera.

På Iterio kommer Christoffer arbeta med uppdrag som projekt-, projekterings- och byggledning samt VVS-besiktning. Hans första uppdrag på Iterio är att byggleda en markentreprenad vid Sjumilaskolan.

Välkommen till oss!

Iterio är ett konsultföretag inom samhällsbyggnad och samhällsplanering. Tack vare lång erfarenhet och unika kunskaper kan företaget hjälpa dig med allt från projektledning, projekteringsledning, projektsamordning och datasamordning till IT-administration och ritnings- eller dokumenthantering.

När det gäller specialiserad teknikkompetens har Iterio några av landets främsta experter inom bland annat trafik, geoteknik och miljö.

Bifogade filer

Taggar

Relaterade nyheter