Fredrik Falk har koll på förorenad mark – nytt tillskott på Iterio Miljö Stockholm

NyheterJan 14, 2019

Dela med någon

Dela i sociala medier

Fredrik Falk började på Iterio Miljö i Stockholm den 10 december 2018.

Fredrik har gedigen erfarenhet av fältarbete med miljötekniska markundersökningar och miljökontroller vid marksaneringar. Han är även certifierad miljöprovtagare för jord och grundvatten, och har vid sidan av fältarbete även jobbat en hel del som uppdragsledare.

Närmast kommer Fredrik från Atkins där han arbetade med förorenad mark åt Nacka kommun och Swedavia. Hos Swedavia hade Fredrik rollen som miljöhandläggare vid ombyggnationerna av Bromma flygplats.

På Iterio kommer Fredrik fortsätta i sitt uppdrag åt Nacka kommun som miljöinspektör för handläggning av ärenden som berör förorenad mark.

Välkommen till Iterio, Fredrik!

Iterio är ett konsultföretag inom samhällsbyggnad och samhällsplanering. Tack vare lång erfarenhet och unika kunskaper kan företaget hjälpa dig med allt från projektledning, projekteringsledning, projektsamordning och datasamordning till IT-administration och ritnings- eller dokumenthantering.

När det gäller specialiserad teknikkompetens har Iterio några av landets främsta experter inom bland annat trafik, geoteknik och miljö.

Bifogade filer

Taggar

Relaterade nyheter