Hanna Borg bytte roll från beställare till konsult på Iterio

NyheterMay 23, 2018

Dela med någon

Dela i sociala medier

Hanna Borg började på Iterio Trafik i april. Närmast kommer hon från Stockholms stad och Trafikkontoret där hon jobbat hela sitt yrkesverksamma liv, vilket hunnit bli drygt 12 år. Då kände Hanna att det var dags för en förändring.

- Efter att ha haft en beställarroll under så pass lång tid tyckte jag att det vore lämpligt och utmanande att testa andra sidan. Och då kändes Iterio som rätt plats!

Spännande projekt i ryggsäcken

På Trafikkontoret jobbade Hanna till största delen som områdesansvarig trafikplanerare med en projektledarroll. Under de tio första åren ansvarade hon för olika delar i söderort med tyngdpunkt på Liljeholmen, Årsta och Enskede.

- Ett av de projekt som jag fick följa från beslut till färdigställande under 7 års tid var Tele2 Arena där jag var Trafikkontorets samordnare. De sista åren bytte jag område och ansvarade för Norrmalm och Gamla stan med mycket fokus på utveckling av City. Efter en omorganisation det sista halvåret valde jag att enbart jobba som projektledare med investeringsprojekt, det vill säga att ansvara från utredning till framtagande av bygghandling.

Välkommen till oss, Hanna!

Iterio är ett konsultföretag inom samhällsbyggnad och samhällsplanering. Tack vare lång erfarenhet och unika kunskaper kan företaget hjälpa dig med allt från projektledning, projekteringsledning, projektsamordning och datasamordning till IT-administration och ritnings- eller dokumenthantering.

När det gäller specialiserad teknikkompetens har Iterio några av landets främsta experter inom bland annat trafik, geoteknik och miljö.

Bifogade filer

Taggar

Relaterade nyheter