Iterio Åre blir nu två med Maria Sunnerheim

NyheterFeb 15, 2019

Dela med någon

Dela i sociala medier

Maria Sunnerheim (tidigare Marklund) började arbeta på Iterio 14 jan 2019 med vattenkraft, och tillsammans med Frida Martinsson utgör de Iterio Åre.

Maria är utbildad civilingenjör på Luleå tekniska universitet med inriktning Väg och Vatten och har tidigare jobbat i nästan 10 år på Sweco med vattenkraft och dammar. Maria har arbetat med beräkningar och detaljprojektering av betongkonstruktioner relaterat till vattenkraft, exempelvis ombyggnation av små kraftstationer (< 5MW), nybyggnation av en stor kraftstation (2x33MW), stabilitetsberäkningar och hållfasthetsanalyser av t ex bjälklag i befintliga kraftstationer, en fiskvandringsväg, olika typer av utskov, klimatvägg på lammeldamm, led-/stödmurar, mäthus och breddning av brobana över intag. Maria har också erfarenhet av utredningar, förfrågningsunderlag och förstudier.

Maria är utbildad i svensk dammsäkerhet (RIDAS) och utför så kallade fördjupade inspektioner av svenska betongdammar. Hon har även erfarenhet av fördjupade dammutvärderingar (FDU:er) som teknisk sakkunnig i betong.

Välkommen till Iterio, Maria!

Iterio är ett konsultföretag inom samhällsbyggnad och samhällsplanering. Tack vare lång erfarenhet och unika kunskaper kan företaget hjälpa dig med allt från projektledning, projekteringsledning, projektsamordning och datasamordning till IT-administration och ritnings- eller dokumenthantering.

När det gäller specialiserad teknikkompetens har Iterio några av landets främsta experter inom bland annat trafik, geoteknik och miljö.

Bifogade filer

Taggar

Relaterade nyheter