ITS växer!

NyheterJun 05, 2013

Dela med någon

Dela i sociala medier

Efter att vi i augusti fick in vår första ITS-specialist (Stefan Christensson) i företaget så har vi nu glädjen att meddela att vi i februari fördubblar personalstyrkan på ITS när Peter Wessel börjar på vårt Göteborgskontor!

Peter kommer närmast från Sweco och Inmind där han han arbetat som uppdragsledare och expertkonsult inom ITS. Peter har lång erfarenhet från området och har bland annat varit enhetschef för Vägverkets nationella ITS-grupp. Det är superkul att Peter valt att komma till oss och vi ser fram emot att ytterligare växa och specialisera oss inom ITS-området!!


Iterio är ett konsultföretag inom samhällsbyggnad och samhällsplanering. Tack vare lång erfarenhet och unika kunskaper kan företaget hjälpa dig med allt från projektledning, projekteringsledning, projektsamordning och datasamordning till IT-administration och ritnings- eller dokumenthantering.

När det gäller specialiserad teknikkompetens har Iterio några av landets främsta experter inom bland annat trafik, geoteknik och miljö.

Bifogade filer

Taggar

Relaterade nyheter