Jonas Olsson nytt tillskott på Iterio Projektstöd Göteborg

NyheterJan 25, 2019

Dela med någon

Dela i sociala medier

Jonas Olsson började på Iterio Projektstöd i Göteborg i januari.

Jonas är utbildad byggnadsingenjör med installationsinriktning vid Chalmers och har tidigare jobbat i 7 år som VVS-ingenjör på Bengt Dahlgren.

Närmast kommer Jonas från Hifab, där han arbetade som Projektledare Bygg samt besiktningsman VVS.
Jonas uppdrag bestod bla av projekteringsledning för nyproduktion av förskola, BmSS, äldreboende samt bostadshus. Han var även byggledare för två förskolor, en nyproduktion och en ombyggnation, samt ett flertal besiktningsuppdrag. Jonas har även erfarenhet av tidiga skeden och har deltagit i ett flertal partnering/samverkansprojekt.

På Iterio kommer Jonas att arbeta som projekt- och byggledare samt besiktningsman VVS.

-Jag valde att bli en del av Iterio för att de värdesätter ”Människor jobbar för människor – inte för företag”, säger Jonas.

Välkommen till Iterio, Jonas!

Iterio är ett konsultföretag inom samhällsbyggnad och samhällsplanering. Tack vare lång erfarenhet och unika kunskaper kan företaget hjälpa dig med allt från projektledning, projekteringsledning, projektsamordning och datasamordning till IT-administration och ritnings- eller dokumenthantering.

När det gäller specialiserad teknikkompetens har Iterio några av landets främsta experter inom bland annat trafik, geoteknik och miljö.

Bifogade filer

Taggar

Relaterade nyheter