Marcus Östling ny på Iterio Projektstöd Göteborg

NyheterSep 06, 2017

Dela med någon

Dela i sociala medier

Marcus Östling började hos oss på Projektstöd Göteborg den 14 augusti efter åtta år på Exakt Svenska Mätcenter AB som är ett konsultbolag inom geodetiskt mätningsteknik.

Marcus är utbildad kemiteknik-ingenjör från Chalmers, och som senior konsult på Exakt Svenska Mätcenter AB har han bland annat arbetat som mätchef i större projekt, lärare inom geodesi på högskolor, samt handlare av Göteborgskontorets juniora konsulter. Ett urval av kunder som Marcus arbetade för är Trafikverket, Skanska, Peab, NCC, Svevia, Veidekke, Strabag, Zublin, JM, Strukton och Göteborgs Hamn.

På Iterio kommer Marcus att arbeta som Projekt- och Byggledare. Det första projektet blir installation av wi-fi på fotbollsarenan Gamla Ullevi.

Varmt välkommen till oss, Marcus!

Iterio är ett konsultföretag inom samhällsbyggnad och samhällsplanering. Tack vare lång erfarenhet och unika kunskaper kan företaget hjälpa dig med allt från projektledning, projekteringsledning, projektsamordning och datasamordning till IT-administration och ritnings- eller dokumenthantering.

När det gäller specialiserad teknikkompetens har Iterio några av landets främsta experter inom bland annat trafik, geoteknik och miljö.

Bifogade filer

Taggar

Relaterade nyheter