Med facit i hand följde Jonathan Höglund rätt väg i studierna

NyheterSep 24, 2018

Dela med någon

Dela i sociala medier

Jonathan Höglunds bakgrund består av en femårig civilingenjörsutbildning från Kungliga Tekniska Högskolan med inriktning samhällsbyggnad och stadsplanering. Under Jonathans masterexamen studerade han en blandning av stadsplanering och trafikplanering för att bredda sin kompetens inför yrkeslivet.

– Något som med facit i hand varit helt rätt väg att följa och som resulterade i en anställning här på Iterio!, säger Jonathan.

Jonathan började i Iterios trafikgrupp i Stockholm den 3 september och ser fram emot att komma in i sin roll.

– Mina förhoppningar på jobbet är att fortsätta bredda min kompetens inom stads- och trafikplanering med att praktisera mina teoretiska kunskaper från utbildningen, och att fortsatt lära känna alla grymma och fina kollegor, säger Jonathan.

Varmt välkommen till oss på Iterio, Jonathan!

Iterio är ett konsultföretag inom samhällsbyggnad och samhällsplanering. Tack vare lång erfarenhet och unika kunskaper kan företaget hjälpa dig med allt från projektledning, projekteringsledning, projektsamordning och datasamordning till IT-administration och ritnings- eller dokumenthantering.

När det gäller specialiserad teknikkompetens har Iterio några av landets främsta experter inom bland annat trafik, geoteknik och miljö.

Bifogade filer

Taggar

Relaterade nyheter