Sara gick från entreprenadingenjör till bygg- och projektledare på Iterio

NyheterOct 31, 2017

Dela med någon

Dela i sociala medier

Sara Lindskog, bygg- och projektledare på Iterio

I mitten av oktober började Sara Lindskog hos oss på Iterio Projektstöd i Göteborg som bygg- och projektledare. Sara kommer att medverka i flera anläggnings- och fastighetsprojekt i Göteborg.

Sara har en civilingenjörsexamen inom väg- och vattenbyggnad från Chalmers samt en master i projektledning. Efter utbildningen började hon arbeta på Svevia som entreprenadingenjör inom asfaltsbeläggning. Som entreprenadingenjör ansvarade Sara för kalkylarbete och anbudsinlämningar. Sara var även involverad i genomförandet av beläggningsprojekt av varierande storlek och var då delaktig i bland annat resursplanering, redovisning av dokumentation och ekonomiska uppföljningar.

Exempel på kunder och projekt som Sara medverkade i på Svevia var underhållsbeläggningar för Trafikverket, Göteborgs Stad och Kungälvs kommun, asfaltering av ny motorvägsetapp på E20 norr om Alingsås och asfaltering inne på Volvo Cars fabrik i Torslanda.

Den öppna företagskulturen och möjligheten till utveckling lockade Sara till Iterio

Efter några år kände Sara att hon ville ha nya utmaningar och fick då kontakt med Peter Wessel, vice vd och gruppchef för Projektstöd på Iterio i Göteborg. Iterio ville utöka sin grupp med fler bygg- och projektledare då dem medverkar i många anläggningsprojekt i Göteborg, vilket Sara tyckte lät spännande.

”Den infrastrukturförändringen som är pågående i Göteborg skapar många stora projekt inom bygg och anläggning och att Iterio är en del i många av dessa projekt lockade mig. Detta i kombination med företagets öppna företagskultur där medarbetaren är i stort fokus som möjliggör många karriärvägar gjorde att jag fastnade för Iterio”, säger Sara.

Vi önskar Sara Lindskog varmt välkommen till oss på Iterio!

Iterio är ett konsultföretag inom samhällsbyggnad och samhällsplanering. Tack vare lång erfarenhet och unika kunskaper kan företaget hjälpa dig med allt från projektledning, projekteringsledning, projektsamordning och datasamordning till IT-administration och ritnings- eller dokumenthantering.

När det gäller specialiserad teknikkompetens har Iterio några av landets främsta experter inom bland annat trafik, geoteknik och miljö.

Bifogade filer

Taggar

Relaterade nyheter