Sveriges största vägbyggnadsprojekt

NyheterJun 05, 2013

Dela med någon

Dela i sociala medier

Norra länken är ett omfattande byggprojekt som inte bara påverkar Stockholms centrala trafikledssystem. Norra länken väcker även ett riksintresse genom den direkta kopplingen till Värtahamnen och Frihamnen – Sveriges viktigaste hamnar för gods- och persontrafik till Finland, Baltikum och Ryssland. Projektet är dessutom en direkt förutsättning för uppbyggnaden av de nya stadsdelarna Hagastaden och Norra Djurgårdsstaden.

Iterio deltar i projektet som delprpjektledare trafik åt Stockholm Stad. Uppdraget innebär att samordna och bevaka stadens trafikfrågor gentemot Trafikverket och att tillsammans med Trafikverket hitta så bra trafiklösningar som möjligt under byggtiden.

Iterio är ett konsultföretag inom samhällsbyggnad och samhällsplanering. Tack vare lång erfarenhet och unika kunskaper kan företaget hjälpa dig med allt från projektledning, projekteringsledning, projektsamordning och datasamordning till IT-administration och ritnings- eller dokumenthantering.

När det gäller specialiserad teknikkompetens har Iterio några av landets främsta experter inom bland annat trafik, geoteknik och miljö.

Bifogade filer

Taggar

Relaterade nyheter